8 | 9 | 10 september 2017
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Toycar Taxi is een pop-rock band gevormd in de zomer van 2013 en wordt op dat moment het beste omschreven als een power-trio met ‘verrassende melodieën’ en ‘catchy pop-songs’. De 3 jonge jongens steken veel tijd in het perfectioneren van hun liveshow, wat resulteert in een sterke, strakke performance.
De brede muzikale opvoeding hoor je sterk terug in de moderne sound die de jongens produceren. Hun sound ervaar je als groots, maar de bezetting blijft minimaal.
Hun eerste single ‘Streets & Haze’ werd erg goed ontvangen en dit heeft veel kansen gecreëerd.
Met hun nieuwe producer Jeff Zwart aan hun zijde produceren ze een veelbelovend vervolg op hun knallende start en in augustus 2015 brengen ze de officiële single “Pictures” uit.

Begin 2016 brengen ze hun tweede single uit genaamd “Follow”.  Niet veel later komt Bastiaan (toetsenist) bij de band. Met zijn strakke stage performance, en zijn gerichte visie op muziek komt hij de band versterken. Niet veel later duiken de jongens samen de studio in om hun debut EP op te nemen. Deze komt begin 2017 uit.
In 2016 doet Toycar Taxi ruim 40 shows. Ze maken vlieguren en de band groeit. Hun avonturen zijn te volgen via de korte filmpjes op facebook.