vrijdag 14 + zaterdag 15 september 2018
Big 3: Kinderdisco met Bart en Elise2018-08-16T12:34:23+00:00

Kinderdisco

Bart en Elise

De kinderdisco met Bart en Elise! Een duo waar je sowieso vrolijk van wordt en die je nooit meer zult vergeten. Zij fixen voor kids van 6 tot 12 jaar, vrolijke, coole en enorm dansbare muziek (en natuurlijk voor IEDEREEN die van dansen en zingen houdt…;-) Ze gaan lekkerrrrr!

Big 5 activiteiten

Versier je fiets tijdens ReitdiepPOP en show je fiets tijdens de optocht.

Hou jij van pannenkoeken? Ze zijn gratis, bij ReitdiepPOP!

Dansen!

Een spectaculaire en super spannende familiespel!

Een battle waarin verschillende straten tegen elkaar gaan strijden. In welke straat woont de slimste, de sterkste, en de meest sportieve?

Chill & Grill Unlimited BBQ + The Dirty Daddies

€31

Hou je van goede muziek, lekker eten en gezellige mensen? Wij zeggen: combineren! Van 18:00 – 20:00 uur geniet je van onbeperkt BBQ’en. Om 20:00 uur gaan de deuren open voor de overige gasten om samen met jou te genieten van een wervelende show van The Dirty Daddies met als supportact Luftwaffel.

The Dirty Daddies 14 september 2018

The Dirty Daddies + supportact Luftwaffel

€16

The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen. Als dat nog niet genoeg is hebben wij Luftwaffel als supportact weten te strikken. Deuren openen om 20:00!

Fout feest op ReitdiepPOP

Proud 2b Fout
Kom fout verkleed!

€8,50

Het belangrijkste tijdens een fout feest is natuurlijk de muziek! Wie houdt er nu niet van ongegeneerd meezingen met Frans Duijts, ABBA en om te hakken op Paul Elstak?