ReitdiepPOP wordt dit jaar voor de vierde keer opgetuigd in de Reitdiephaven in Groningen. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om op zaterdag een zeer afwisselend programma voor kinderen én ouders neer te zetten.
Om 10 uur start het festival met een beweegfestival in het kader van de Nationale Sportweek, mede georganiseerd door Sport050. Jong en oud kan meedoen met diverse clinics en opwarmen voor de rest van de dag.
Kinderen kunnen vanaf 12.15 uur hun fiets versieren tijdens de Pimp My Bike activiteit. Tientallen fietsen zullen omgetoverd worden tot de meest coole bikes van de straat. Nadat de fietsen gepimpt zijn, zullen de kinderen tijdens een fietstocht door de Reitdiepwijk hun creaties tonen.
Na de tour kunnen kinderen gratis pannenkoeken eten en vervolgens uit hun dak gaan tijdens de kinderdisco met Bart en Elise! Tijdens de kinderdisco zullen enkele kinderen en ouders al warmlopen voor het spectaculaire familiespel: Ik heb de beste! Ook kunnen deelnemers laten zien in welke straat de sterkste, de slimste en de snelste bewoners wonen in een echte street challenge. In een dappere wedstrijd gaan verschillende straten de strijd met elkaar aan. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door vele sponsoren met Toddlers Huis als hoofdsponsor en ondersteund vanuit het VSB Fonds.
Vanaf 15:00 uur is het dan tijd voor livemuziek. Op twee podia zullen (inter)nationaal bekende bands en artiesten, zoals Groove Ally, Oes en Ronald Klungel, optreden. Ook de winnaar van de POPTalent Award, Cirrus Minor, zal het podium bestijgen. Als afsluiter is het vanaf 21 uur tijd voor Linda, Roos en Jessica of inhaken bij André Hazes. Met je roze panty, tijgerblouse en getoupeerde haren in de polonaise? Tijdens Proud 2B Fout mag je je helemaal legaal onderdompelen in de wereld van de meezingers, gouden kettingen en klapkauwgom!

Chill&Grill Barbecue

Hou je van goede muziek, lekker eten en gezellige mensen? Wij zeggen: combineren!

The Dirty Daddies 14 september 2018

The Dirty Daddies

The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

Fout feest op ReitdiepPOP

Proud 2b Fout

Het belangrijkste tijdens een fout feest is natuurlijk de muziek! Wie houdt er nu niet van ongegeneerd meezingen met Frans Duijts, ABBA en om te hakken op Paul Elstak?